Політична реклама

У Львові відбудеться «Ярмарок Валентина»

1056 0
Спеціально до дня закоханих, 14 лютого, VI Національне Свято Шоколаду відкриє «Ярмарок Валентина» у Львівському палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, - повідомила прес-служба Львівської міськради.

«У цей день всім закоханим обов’язково хочеться подарувати щось романтичне, прекрасне і вражаюче. Головним атрибутом цього Свята залишається чудовий звичай дарувати шоколадні солодощі. Адже це добрий спосіб зізнатися у ніжних і солодких почуттях та виразити своє ставлення до коханої людини.

Отож, цьогоріч на Святі Шоколаду ми відкриємо шоколадний «Ярмарок Валентина». Це буде особливе місце з найширшим асортиментом тематичних солодощів: шоколадні серця, цукерки ручної роботи, солоденькі амури, квіти з цукерок, романтичні фігурки та багато іншого.

Свято з кожним роком набуває нових складових. Зараз ми працюємо над програмою Дня Святого Валентина на Святі Шоколаду. Плануємо організувати «Шоколадне вінчання», флеш-моб поцілунку, FashionWeek-вечірку та інші цікаві та романтичні атракції. Незабаром ми про це повідомимо детальніше», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

Зауважимо, що в перший день Свята вхід на «Ярмарок Валентина» до 17 год. буде безкоштовний. 

Також під час Свята Шоколаду відбудуться майстер-класи з виготовлення шоколадних десертів, пройде показ шоколадних суконь ChocoFashion та ІІ Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер», будуть створені унікальні скульптури з брил шоколаду, відбудеться частування величезним святковим тортом, запрацюють «Шоколадна пошта» та «Шоколадне місто» з чарівним  поїздом. Окрім того, діятиме «Дитяча шоколадна країна» для наймолодших ласунів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!