«Час історій з Іриною Снітинською». Відомі львів'яни розповідатимуть про власний досвід війни

1191 0
Подія відбудеться 15 грудня в !FESTrepublic на вулиці Старознесеньскій, 24-26.

15 листопада у Львові відбудеться «Час історій з Іриною Снітинською», на якому відомі львів’яни розкажуть про власний досвід війни. Тема події – «Воїни світла 2». 

Серед учасників заходу будуть відомі львів’яни, знаменитості, які полишили звичний спосіб життя та взяли до рук зброю, також відчайдушні волонтери, які, ризикуючи життям, дістаються найбільш критичних місць фронту. Вони розкажуть про любов під час війни, історії радості та горя, а також сміх як секретну зброю у психологічній війні з ворогом – лише частина тем, про які говорили та говорять гості й учасники проєкту. 

Власним досвідом поділяться: екскурсоводка і волонтерка Гандзуня Гошко, співачка й громадська активістка, народна депутатка України Софія Федина, молодший лейтенант, розвідник, оператор БПЛА Олександр Ябчанка, найвідоміша снайперка України, бізнесвумен Євгенія Емеральд, молодший лейтенант, військовослужбовець ЗСУ й народний депутат України Роман Лозинський, науковиця та солодка фея Олександра Юрченко та інші.

«Одна жива почута історія варта сотень аналітичних статей. З історій окремих людей твориться наша спільна історія. Ми розповідаємо історії сучасних героїв, кожен з яких тримає свій фронт», — зазначила засновниця проєкту «Час історій» Ірина Снітинська.

Організатори обіцяють частування «Солодкими патронами» від Олександри Юрченко. Під час події відбудеться ярмарок від партнерів події, на якому гості зможуть придбати аксесуари Lady Di atelier, карпатські смаколики від Тані Гошко, солодощі Олександри Юрченко, запашні вироби Татової пекарні та інше.

Квитки на подію можна придбати за посиланням.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!