У Львові відбудеться захід, присвячений безпеці двоколісних на дорозі

1617 0
У програмі заплановані воркшопи, виставка екіпірування та перегляд матеріалів ДТП за участю мотоциклів, мопедів та велосипедів.
фото: mport.ua

фото: mport.ua

5 серпня біля стадіону «Арена Львів» відбудеться перша в Україні зустріч водіїв двоколісних MotoSafe 2017, присвячена безпеці та взаємоповазі на дорозі, інформує прес-служба Патрульної поліції Львова.

Початок – о 12:00. Захід організовує громадська організація МотоДопомога спільно з Патрульною поліцією міста.

Читайте також: Півтисячі байкерів відкрили у Львові мотосезон. Відео

«Ми розкажемо не лише про необхідність захисту, а й про правила дорожнього руху, які в жодному разі не повинні забувати водії двоколісних. Також наші тактики продемонструють та проведуть майстер-класи з надання першої домедичної допомоги», – розповідає інспектор патрульної поліції Львова Микола Ільчук.

У програмі заходу воркшопи з віртуозного управління мотоциклом, водіння мотоцикла в умовах міста та їзди в організованій колоні, виставка екіпірування, яке врятувало життя мотоцикліста під час аварії, мотоциклів, а також демонстрація матеріалів ДТП за участю мотоциклів, мопедів та велосипедів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!