У Львові відбудеться зустріч молодіжної платформи "MTalk" на тему екології. Як долучитись

2420 0
22 квітня у Львові відбудеться зустріч молодіжної платформи "MTalk" на екологічну тему.
Фото: www.grsblog.com

Фото: www.grsblog.com

Учасники та спікери братимуть участь у панельній дискусії та обговорюватимуть важливість електромобілів у житті суспільства, питання перетворення відходів у доходи, як жити і не завдавати шкоди природі, тощо.

Результатом проведення зустрічі буде планування еко-заходів у громадських місцях  Львова із залученням активних та ініціативних людей.

Взяти участь можна, заповнивши реєстраційну форму: 

https://docs.google.com/forms/d/11eJg9ve0tmSUBUbJCoXx9qHsybe4HKHcQYXAVioHJhI/edit

Участь у заході є безкоштовною. У разі виникнення питань можна звертатись за електронною адресою - [email protected] з темою листа "Молодіжна платформа "MTalk", а також за допомогою написання повідомлення на сторінку у facebook за посиланням: https://www.facebook.com/platformaMTalk.

Коли?

22 квітня, субота, 10:00 - 15:00

Де?

Carpoint To-U, вул. Липинського, 36

Всі охочі також зможуть дивитись онлайн трансляцію події на  сайті Tvoemisto.tv ха посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ а також на Facebook-сторінці Твого міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!