Політична реклама

У Львові відбудуться безкоштовні тренінги для мешканців ОСББ

1411 0
Ресурсний центр для ОСББ Львівської міськради оголошує набір на безкоштовну серію тренінгів на тему «Знайомство з об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)», які відбудуться після 20 вересня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. Тренінг буде корисним для мешканців багатоквартирних будинків (як новобудов, так і будинків, що обслуговують ЛКП).

Відвідувачі тренінгу дізнаються що таке ОСББ, ознайомляться з юридичними аспектами діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, дізнаються про особливості фінансової політики в ОСББ, ведення бухгалтерського обліку в ОСББ, а також про додаткові можливості залучення коштів для ОСББ.

Всі учасники тренінгу отримають в електронному варіанті зразки необхідних для реєстрації ОСББ документів та посібники, корисні для їхньої діяльності.

Для участі необхідно попередньо зареєструватись за номером телефону: 297-59-95 до 20 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!