У Львові відбудуться кінопокази до виставки «Тіні забутих предків». Розклад

4245 0
У неділю, 26 червня, проект «Тіні забутих предків. Виставка», присвячений легендарному фільму Сергія Параджанова, відкривався у Львові. Львів’ян запрошують зануритися в унікальну атмосферу, в якій створювали стрічку. Зокрема, у рамках виставки відбудеться ряд кінопоказів. Пропонуємо дізнатися їх розклад.
фото: tiniproject.com.ua

фото: tiniproject.com.ua

З 26 червня по 17 липня Львівському Палаці Мистецтв  проходитеме масштабний музейний проект, присвячений  культовому фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».В рамках проекту у кінозалі буде представлена програма фільмів Сергія Параджанова, Івана Миколайчука, Юрія Іллєнка та Тенгіза Абдуладзе.

Вхід на покази по загальному квитку на виставку, який можна придбати в касі Палацу мистецтв з 11:00 до 19:30, вартість — 20 грн.

27 червня (понеділок) о 15:00 вібудеться майстер-клас «Українське кіно, між минулим і майбутнім: ексклюзивний показ робочих матеріалів нових проектів»

РОЗКЛАД КІНОПОКАЗІВ

29 червня (середа) 17:00 «Вавілон ХХ», режисер – Іван Миколайчук

2 липня (субота) 17:00 «Білий птах з чорною ознакою», режисер – Юрій Іллєнко

5 липня (вівторок) 17:00 «Криниця для спраглих», режисер – Юрій Іллєнко

7 липня (четвер) 17:00  «Лебедине озеро. Зона», режисер – Юрій Іллєнко

10 липня (неділя) 17:00 «Легенда про Сурамську фортецю», режисер – Сергій Параджанов

12 липня (вівторок) 18:00 «Мольба», режисер – Тенгіз Абуладзе

13 липня (середа) 18:00  «Древо бажань», режисер – Тенгіз Абуладзе

16 липня (субота) 18:00 «Ашик-Керіб», режисер – Сергій Параджанов

17 липня (неділя) 18:00 «Колір граната», режисер – Сергій Параджанов

«Тіні забутих предків. Виставка» – така назва масштабного музейного проекту, присвяченого культовому фільму Сергія Параджанова. Структура виставки складається з 9 залів, кожен з яких відсилає до певного етапу створення стрічки. Назви залів («Червоне», «Етнографія», «Автори», «Amor sacro e Amor Profano», «Графічні історії», «Невидима сокира», «Розмови», «Ліс») задають вектор тематики проекту. Мультимедійність виставки сприяла більш повному заглибленню у світ «Тіней…». Окремим експонатом експозиції є музика композитора Святослава Луньова, створена спеціально для кожної зали виставки.

Локація:  Львівський палац мистецтв, за адресою Коперника, 17. Відкриття відбудеться о 16:00. Виставка триватиме до 17 липня включно.

Графік роботи виставки:  вт.-нд. 11:00 – 20:00. Вартість квитків: 20 грн (загальний).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!