У Львові відбудуться міжнародні змагання з тхеквондо

4449 0
Вперше в історії Українського олімпійського тхеквондо Львів прийматиме рейтинговий турнір світового рівня – міжнародні змагання класу G-1 з тхеквондо ВТФ «Ukraine Open Cup 2016».
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Про це повідомили на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації.

За словами заступника начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Оксани Вацеби, турнір «Ukraine Open Cup» проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету.

З 2014 року Всесвітня Федерація тхеквондо (WTF) присвоїла турніру високий світовий статус G-1, що дозволило залучити спортсменів з різних куточків земної кулі, адже участь в турнірах G-1 – це шанс поповнити свій світовий рейтинг дорогоцінними очками.

Вже традиційно участь в «Ukraine Open Cup» беруть зірки європейського і світового тхеквондо, нинішній рік також не стане винятком. Згідно попередніх заявок, цьогоріч до Львова їдуть переможці і призери чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор. На сьогоднішній день зареєструвалися спортсмени більш ніж 20 країн світу. Серед них представники Європи, Азії, Африки, а також гості з-за океану – тхеквондисти США і Канади.

Найсильнішим складом виступлять на турнірі і українські спортсмени. Вся національна збірна відстоюватиме честь країни, боротиметься за нагороди та рейтингові бали.

Ці представницькі змагання відбудуться 26-27 березня 2016 року у легкоатлетичному манежі спортивної бази Міноборони України (вул. Клепарівська, 39а). Початок змагань щоденно з 10:00 год. Церемонія урочистого відкриття відбудеться 26 березня о 13:00 год. Вхід вільний.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!