У Львові відбудуться змагання серед десантників

2089 0
Львів’ян запрошують підтримати команду львівських десантників.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

29 липня, у Львові, відбудеться ІІ Всеукраїнський чемпіонат серед найбільш підготовлених військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Напередодні десантники провели відкрите тренування у центрі Львова. У змаганнях візьмуть участь десантники із Миколаєва, Житомира, Гвардійського та 81-ї окремої мобільної бригади.

«Такі змагання відбуваються серед різних родів військ. Нещодавно подібний чемпіонат відбувся серед нацгвардійців. Біля пам’ятника Шевченку ми розкладемо сертифіковану багатофункціональну кросфіт-арену, на якій проводять офіційні змагання», — зазначає начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім'як.

Суддями чемпіонату стануть представники Федерації функціонального багатоборства України. Команди складатимуться з п’яти учасників, які виконуватимуть відповідні завдання

Змагання відбудуться на площі поблизу пам’ятника Шевченку у неділю, 29 липня, о 15:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!