У дворику Ратуші відбулися Флюгери Львова в новому форматі. Атмосферні фото

2002 1
Джаз, електронна музика, хіп-хоп, інді, драм’н’бейс, фольк, неокласика, пост-панк та багато іншого.
фото: Флюгери Львова / Facebook

фото: Флюгери Львова / Facebook

11 та 12 травня у Львові відбувався щорічний фестиваль «Флюгери Львова», який цього року змінив формат. У перший день у дворику Ратуші виступали виконавці різних музичних напрямків: Derrick & Tonika, DJ Shon & Kickit, Torban, Mark Tokar Belveder Sekstet, Zapaska, MoonZoo, BEDZVIN та Kurs Valüt. Пізніше в Музеї ідей провели першу нічну вечірку Флюгерів. Традиційне прокидання відкрили Mark Tokar Trio, далі виступили Сестри Тельнюк та Vedel School.

Читайте також: Флюгери Львова: як це було. 12 атмосферних фото

Як розповідала організаторка Ляна Мицько, серед нововведень було інтерактивне представлення міських спільнот, які розвивають культуру у Львові: арт-простір «Soma», магазин-майстерня «Щось цікаве / Something interesting», майстерня-простір «ЦЕХ – Цікаві Експерименти Художників», студентська галерея «Це», галерея вуличного мистецтва «Фарбований лис», diy-бренди VACHOKA і Ремаркет, вініловий стенд від «Вініл Клуб», книжкові полиці від «Книжковий ЛЕВ», інсталяції від Zelenew – лабораторія ресайклінгу, Олексія Коношенка, Богдана Кухарського та інші.

Читайте також: Від Моцарта до Apocalyptica. Топ-6 фестивалів неподалік Львова

Валерія Сілівончик

Фото зі сторінки Флюгерів Львова у Facebook


Читайте також:
12 Травня, 2019 16:26
666 ... стільки "відбувань" відбувається у Львові ... і виникає запитання -- " Для кого це все відбувається ? .. Невже для тих , хто в поті чола здобуває свій "хліб" ? ... і ще -- невже отаким чином, в такий спосіб розбудовується Україна ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!