Політична реклама

У Львові відбуваються "Танцювальні вікенди"

1509 0
Цими вихідними у Львові в парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудуться безкоштовні майстер-класи з танців. Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, 28 липня на відвідувачів чекають go-go dance, аргентинське танго, хіп-хоп, сальса, електрик-бугі та історико-побутові танці. Наступного дня на «Танцювальні вікенди» запрошують усіх на регі-вечірку.

У проекті беруть участь близько 25 провідних танцювальних шкіл Львова, Києва, Донецька.

Майстер-класи «Танцювальних вікендів» відбуваються щосуботи з 18:00 до 21:00 год. Вечірки – щонеділі з 19:00 до 21:00 год.

Довідка:

Українська федерація танців (УФТ) створена у 2005 році та об’єднує інструкторів та школи різноманітних танцювальних стилів та напрямків. У складі УФТ понад 50 практикуючих інструкторів та 20 шкіл у різних містах України. На сьогодні УФТ провела понад 70 масштабних танцювальних заходів: Всеукраїнських фестивалів, унікальних концертів та шоу, соціальних акцій, навчальних семінарів, театрально-танцювальних перфомансів та вечірок просто неба. У Львові в складі УФТ на сьогодні є 4 інструктори.

 

ТЕГИ: танці

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!