Політична реклама

У Львові відбувся другий інтернет-форум Lviv iCamp

1113 0
У суботу, 8 жовтня, у Львові в приміщенні УКУ відбувся другий щорічний форум Lviv iCamp 2011, який зібрав близько 650 учасників і доповідачів з усієї країни.

Цього року усі доповіді iCamp були поділені на 7 потоків: Інтернет-маркетинг для професіоналів; Інтернет для підприємців; «Електронна комерція» & «SocialMedia»; «Інтернет-бізнес та LvivStartupClub»; «BlogCamp + громадський активізм»; «Оптимізація бізнесу»; «Web-development». Перший з них можна було бачити в онлайн-трансляції на сайті медіа-порталу "Твоє місто". 

Серед відомих доповідачів на форумі виступили представник Google Максим Макаренко, представники Bigmir.net, korrespondent.net Ельдар Нагорний та Вікторія Бондар, власник найбільшої в Україні Facebook-сторінки Максим Терешко, директор супермаркету ліцензійного програмного забезпечення «Софткей-Україна» Анна Боднарчук та журналіст з "1+1" Роман Вінтонів.

Фото Олени Білозерської.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!