У Львові відбувся фестиваль «Вітер На-Дії». Фото

1823 0
Серед учасників фестивалю розіграли путівку на Світовий день молоді у Панамі.
Фото: Вітер-На-Дії

Фото: Вітер-На-Дії

У Льввоі відбувся найбільший християнський фестиваль «Вітер На-Дії». Фестиваль стартував 16 вересня з літургії у храмі Софії-Премудрости Божої, що у студмістечку УКУ. Загалом фестиваль охопив понад три тисячі учасників. 

Учасникам запропонували п’ять майданчиків: інтелектуальний, театрально-мистецький, духовний, музично-творчий, спортивний, на яких виступали кілька десятківс пікерів, серед яких священики, відомі блогери, волонтери, мадрівники, стартапери, соціальні підприємці, митці, спортсмени.

На фестивалі розіграли подарунки, серед яких — путівка на Світовий день молоді у Панамі, у якому візьме участь Папа Римський. Увечері для гостей та учасників фестивалю виступили гурти PopryVse», «Беz Обмежень» і «Kerygma Project».

Організаторами заходів є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом з Українським католицьким університетом, за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!