У Львові відбувся грандіозний концерт гурту «Океан Ельзи»: львів’яни діляться враженнями і фото

6365 0
У суботу, 11 червня, на стадіоні «Арена Львів» виступив гурт «Океан Ельзи». За підрахунками організаторів концерт відвідали близько 60 000 шанувальників гурту. Традиційно після виступу улюблених виконавців львів’яни та гості міста діляться враженнями та світлинами у соціальних мережах.
фото: Руслан Литвин

фото: Руслан Литвин

Концерт «Океанів» відбувся у рамках Світового туру, що проходить на підтримку дев’ятого за рахунком альбому «Без меж», над яким музиканти працювали в студії влітку минулого року.

Цього разу приблизно 60 тисяч людей зібралися в одному місці, аби послухати виступ улюбленого гурту. Львів’яни та гості міста пишуть у соціальних мережах про «океан емоцій», які вони пережили під час концерту. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тим часом на facebook-сторінці «Радіо «Львівська хвиля» українці з різних міст дякують за онлайн-трансляцію концерту та подарований «ефект присутності».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!