Мама терпіли, а я не буду. У Львові відбувся Марш за права жінок. Фото

2901 0
На проспекті Свободи правоохоронці затримали чоловіка, котрий, за словами очевидців, нападав на учасників маршу.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Сьогодні, 8 березня, у Львові відбувся феміністичний марш, темою якого стало «Сестринство, підтримка, cолідарність», повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Учасниці акції зібралися біля площі Ринок, далі рушили вулицею Беринди у напрямку Оперного театру. Активісти супроводжували ходу тематичними плакатами із написами: «Мама терпіли, а я не буду», «Говори! Не мовчи!», «Моє тіло – моє діло» тощо. 

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова, на марші працювало 14 поліцейських. Під час проходження активістів на проспекті Свободи, правоохоронці затримали чоловіка, який, за словами очевидців, нападав на учасників маршу. Унаслідок проходження колони, на проспекті Свободи на прилеглих вулицях тимчасово було ускладнено рух транспорту.

Фото Марії Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!