У Львові планує відкрити готель всесвітньо відома мережа

6541 0
Світові лідери в галузі готельного бізнесу у Львові: у місто заходить мережевий оператор InterContinental.
фото: saplikone.wordpress.com, ihg.com

фото: saplikone.wordpress.com, ihg.com

Найбільша готельна мережа світу InterContinental  планує відкрити готель у Львові вже наступного року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

InterContinental Hotels Group відкриє новий готель на базі відомого «Ґранд-готелю», що на проспекті Свободи.

Протокол про наміри співпраці 6 вересня підписали Арон Лібінсон, віце-президент компанії InterContinental Hotels Group з розвитку в СНД та Григорій Козловський, генеральний директор ТОВ «Холдинг «Гранд Готель».

Чотири або п’ятизірковий готель під назвою Crowne Plaza Lviv можуть відкрити уже наступного року.

«На мою думку, це найкраще місто в Україні. І я дуже задоволений, що один з наших найкращих брендів – Crowne Plaza – буде мати один з найкращих готелів тут, у Львові, — зазначив Арон Лібінсон, віце-президент компанії InterContinental Hotels Group з розвитку в СНД. — Я знаю «Гранд Готель», яким він був славетним у минулому, і я дуже пишаюсь, що він стане одним із наших брендових готелів. Сьогодні ми підписали протокол про наміри. Це ще не остаточна угода – ми над нею працюємо, і збираємось незабаром її підписати. А вже наступного року, сподіваюсь, разом із вами усіма відсвяткувати відкриття нового готелю Crowne Plaza».

Читайте також: В Україні побудують магістраль, яка з’єднає Львів і Херсон

Довідка:

InterContinental Hotels Group (IHG) — міжнародна компанія, готельний оператор зі штаб-квартирою в Великобританії.

Intercontinental Hotels Group створена в 2003 році і управляє найбільшою в світі мережею готелів за кількістю номерного фонду. Кожен з її брендів має свій дух, свою історію. Одні бренди мають більш, ніж піввікову історію, інші бренди молоді та амбітні.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!