У Львові відкриє офіс міжнародна компанія Ernst & Young

5911 0
В Україні компанія працює з 1991 року й наразі має один офіс у Києві.
Фото: bits.media/

Фото: bits.media/

У Львові відкриє офіс одна з найбільших міжнародних компаній Ernst & Young (EY). Про це повідомив керівник управління інвестицій та проектів ЛМР Роман Старецький.

«Наприкінці зими у місті відкриється офіс компанії Ernst & Young (EY) однієї з найбільших у світі міжнародних компаній, що надають аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні професійні послуги. EY належить до компаній "Великої четвірки" поряд з Deloitte, KPMG та PwC», – каже він.

Як зазначається на сайті з пошуку роботи Rabota.ua, у львівський офіс шукають аудиторський персонал – молодших спеціалістів.

У EY працюють понад 270 000 співробітників у понад 700 офісах у близько 150 країнах світу. Штаб-квартира компанії розташована у Лондоні.

В Україні компанія працює з 1991 року й наразі має один офіс у Києві. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!