У Рясному відкрилася нова медіатека

3038 0
Медіатека передбачає зони для читання, ігор та відпочинку.
Фото: Andriy Moskalenko/Facebook

Фото: Andriy Moskalenko/Facebook

В четвер, 22 лютого, на вул. Ковалика, 1 у Львові відкрилася Smart-бібліотека. Вона з’явилася в рамках децентралізації культури міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Бібліотека технічно обладнана для проведення смарт-навчання та має усі можливості для креативного проведення часу молоді та організації дитячого дозвілля. Вона пропонує нові й найцікавіші книги, клуб настільних ігор, комплексні заняття англійською мовою для дошкільнят, розвиток комп’ютерної грамотності, кінопокази та скайп-конференції», – розповіла Наталія Бунда, директор департаменту розвитку ЛМР.

Читайте також: Як виглядає нова медіатека у Рясному. Фото

Відвідувачі бібліотеки зможуть користуватись комп’ютерами, принтерами, плазмовим телевізором, планшетом, електронними книгами та сенсорною дошкою. Приміщення для Smart-бібліотеки разом з обладнанням було придбано у грудні 2017 року за 7,7 млн грн.

Бібліотека стала шостим подібним закладом у Львові. Інші медіатеки розташовані за адресами: вул. Мулярська, 2а, Симоненка, 10, Мишуги, 3,  Патона, 4/2, Окружна, 29. Загалом у Львові є 40 бібліотек, з них 23 дорослі та 17 дитячих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!