На Леванцівці у Львові відкрили благодійний центр Соціальна комора

1752 0
Метою створення цього є комплексна допомога людям для покращення їхнього життя, психологічна, юридична та матеріальна підтримки.
фото: лмр

фото: лмр

Сьогодні, 22 вересня, на Левандівці у Львові відкрили «Соціальну комору» від Благодійного Фонду «Анна-Марія». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Це благодійний центр для підтримки діток із соціально-вразливих родин та їхніх батьків, одиноких людей, малозабезпечених, людей старшого віку, а також людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Метою створення цього центру є комплексна допомога людям для покращення їхнього життя, психологічна, юридична та матеріальна підтримка.

Читайте також: Куди віддати речі потребуючим. Оновлена мапа локацій у Львові

Тут планують облаштувати два великі зали, де будуть також майстер-класи для дітей і навчання для батьків, як-от: фінансова грамотність, особливості сімейних цінностей тощо. Буде змога отримати допомогу психолога, юриста, взяти участь у різноманітних зустрічах.

Читайте також: Ми всі дихаємо одним повітрям або Хто у Львові має мити безпритульних

Благодіійний центр став переможцем Громадського бюджету, і місто надало фонду в оренду приміщення, площею 320 кв. метрів, їх розчистили й провели мінімальний ремонт. Однак приміщення потребують більшого ремонту — заміни даху, облаштування опалення, заміни електричних мереж. Тож кожен охочий може долучитися до ініціативи і зробити благодійний внесок на розвиток «Соціальної комори».

Реквізити Фонду: ОФІЦІЙНИЙ РАХУНОК ФОНДУ — ПАТ «Приватбанк», р/р 26007053731153, мфо 325321, зкпо 41024159. Призначення платежу: «Благодійний внесок».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!