Політична реклама

У Львові відкрили будинок льодових фігур

1636 0
У Львові почав свою роботу дім льодових фігур.Цьогорічна виставка має назву «Душа України».

Тут майстри з різних міст виготовляють з льоду скульптури на честь письменника Івана Франка, журналіста Георгія Гонгадзе, - повідомила арт-директор будинку льодових фігур Ольга Гренюх.

Будинок,а точніше купол, у якому розміщені льодові фігури, розташований на проспекті Свободи неподалік пам’ятника Шевченкові.

Цього року в ньому буде 14 фігур. Серед них – льодові композиції, пов’язані з Франком, Гонгадзе, теоретиком космонавтики Юрієм Кондратенком та іншими відомими постатями.

«Кожна робота нестиме якесь повідомлення для глядачів, що завітають в будинок льодових фігур. Діятиме виставка до березня. Всі охочі зможуть прийти і подивитися, як працюють майстри, розпитати в них про ті чи інші експонати. З середини січня плануємо, що всі роботи будуть повністю готові для огляду»,– розповіла Ольга Гренюх.

Фігури виготовляють скульптори з Запоріжжя, Хмельницького, Донецька та інших міст України. Для цьогорічної виставки,зауважила Ольга Гренюх, використовують більше льоду, ніж торік – майже 200 кубометрів.

Будинок льодових фігур працюватиме щодня з 10:00 до 22:00. Вхід – 10 грн.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!