У Львові відкрили для проїзду вулицю Долішню

5603 2
Усі автобуси повернуться до звичної схеми руху після відкриття всієї вулиці Личаківської.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні у Львові після ремонту відкрили для проїзду ділянку відремонтованої вул. Личаківської та вул. Долішню. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми

«У неділю, 15 липня, зранку буде відкрито для проїзду транспорту вул. Долішню. У другій декаді серпня плануємо повністю відкрити для проїзду вул. Личаківську. А з початку вересня буде відновлено проїзд трамваїв до вул. Пасічної», — повідомив Сергій Бабак.

Відтак, маршрутний автобус №39 знову курсує за старою схемою, яка була до об’їзду, тобто до вул. Богданівської. Натомість рух усіх інших маршрутів, які курсують по вул. Личаківській, не зміниться. Лише після повного відкриття для проїзду вул. Личаківської громадський транспорт курсуватиме за звичним маршрутом.

Додамо, що вул. Долішня є бічною від вул. Личаківської та розташована у верхній частині вулиці. Ділянку від вул. Котика до Долішньої закрили на початку березня.

Читайте також: На Личаківській почали демонтувати острівець безпеки. Фото

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Личаківської розпочали 25 березня 2017 року. Через рік на ремонт закрили останню ділянку — від Долішньої до Пасічної. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Приблизна вартість — 6 млн євро.


Читайте також:
4 Серпня, 2018 10:02
Ігор По [***]ьному якось так відкрили - в 1 сторону
18 Липня, 2018 23:30
Олександр А як тепер їде 29?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!