У Львові відкрили другу чергу гінекологічного відділення перинатального центру

1625 0
Після реконструкції у корпусі відкрили кілька нових відділень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, що на вул. Дж. Вашингтона, завершили роботи з реконструкції другої черги гінекологічного корпусу «Б-3».

Читайте також: У Львові хочуть об'єднати перинатальний центр і центр репродуктивного здоров'я

Після завершення реконструкції у корпусі відкрили такі нові відділення, як: гінекологічне, патології вагітності, консультативно-поліклінічне відділення, центр підтримки лактації і грудного вигодовування, а також супровід вагітних.

До складу приміщень нового корпусу входить 154 ліжкомісць. Після усіх ремонтів Центр надаватиме високоспеціалізовану гінекологічну допомогу з використанням ендоскопічного обладнання для збереження репродуктивного здоров’я жінок, впроваджувати сучасні методи діагностики, консервативне та оперативне лікування, профілактику гінекологічних захворювань.

Читайте також: Чому досі не відкрили пологове відділення Львівської обллікарні

Вартість реконструкції та відкриття другого пускового комплексу перинатального центру становить більше 170 млн грн. Реконструкцію проводили коштом державного фонду регіонального розвитку, субвенції державного бюджету та місцевих бюджетів. Кошти спрямували на будівельні роботи, закупівлю медичного обладнання, меблів та інвентарю. У переліку закупленого медичного обладнання: монітори, каталки, ліжка, маніпуляційні столики, хірургічні набори, інгалятори, електрохірургічні апарати тощо.

Львівський перинатальний центр перебував на реконструкції з 2013 року. Відтак після довготривалої реконструкції у червні 2018 року відкрили першу чергу центру. Упродовж цього часу і до сьогодні в закладі народилося 15 779 дітей.

Фото ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!