На правах реклами

У Львові відкрили другу піцерію Domino's Pizza

5590 0
Піцерія працює в новому торговому центрі New Point на просп. Чорновола.
dominos.ua/uk/lviv/

dominos.ua/uk/lviv/

Минулого тижня Domino's Pizza відкрила вже другу піцерію у Львові, яка стала 41-ю в Україні. Тепер ви можете скуштувати популярну піцу світового лідера не лише на вул. Гетьмана Мазепи, 22, а й у ТЦ New Point, що на просп. Чорновола, 16і.

Львівські заклади мережі відкрили місцеві бізнесмени по франчайзингу. Domino's в Україні наразі представлений ще у Києві, Броварах та Одесі.

Domino's Pizza – це міжнародна мережа піцерій, яка налічує понад 15 300 закладів у 90 країнах світу із загальною кількістю співробітників понад 300 000. У світі бренд є абсолютним лідером з продажу піци. 

Ключовими перевагами мережі Domino's є високі міжнародні стандарти якості, велика кількість сиру у піцах і доставка протягом 30 хвилин. Також ви можете зареєструватись у програмі лояльності Domino`s Club та отримувати бонуси до 20% з кожного замовлення.

Більше інформації про Domino`s, огляд меню і онлайн-замовлення – на сайті, або за телефоном: +38 (032) 241 11 11.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!