Політична реклама

У Львові відкрили фан-зону на 27 тисяч осіб

1368 0
Львівська фан-зона офіційно відкрита! Від сьогодні більше 27 тис осіб зможуть переглядати концерти та футбольні трансляції в самому центрі міста – на пр. Свободи - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"

«5 років нашої роботи і завтра важливий день – офіційне відкриття Турніру. Сьогодні ми офіційно відкриваємо нашу фан-зону.

Львівська фан-зона дуже затишна і комфортна. Ми не змагаємось за площею з іншими містами України. Працює багато волонтерів. Ми вибрали найкраще місце для розміщення фан-зони, аби львів’яни почувались комфортно, - це територія, де ми святкуємо Різдво, Великдень.

Фан-зона – це промоцій ний захід, це місце, яке має привернути до нас більше увагу та зробити задоволеними наших мешканців», - зазначив Олег Засадний.

В урочистостях з відкриття фан-зони взяли участь представники УЄФА, директор «Альянс Франсез» в Україні Жером Уанепен та представники міста.

Олег Засадний та представники УЄФА перерізали символічну стрічку та оголосили про офіційне відкриття фан-зони.

«Франція горда з того, як пройшла підготовка у Львові до Євро 2012», - зазначив Жером Уанепен.

«Будемо щодня на фан-зоні робити дитячі розваги, концерти, будуть також трансляції матчів», - зазначив директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Довідка

Фан-зона – площа 30375 м.кв. Місткість – 27 тис. Осіб. Екрани: 1 –біля Оперного театру 79 м.кв, 2 – біля пам’ятника Т. Шевченку – 32 м.кв. Сцена – висота 16м., ширина – 29м. Вартість проекту – 1,5 млн євро (1 млн – УЄФА, решта – спонсори).

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!