У Львові відкрили !FEST hotel із інтер'єром, що розповідає про історію Львова. Фото

7518 0
У кожному номері тут є авторські колажі та фото старого міста.
Фото: Андрій Час

Фото: Андрій Час

У Львові на вул. Лемківській, 15 запрацював !FEST hotel на 69 номерів. Про це Tvoemisto.tv повідомили у холдингу емоцій !FEST.

Серед 69 номерів для гостей є двомісні (стандарт), сімейні, номер, пристосований для потреб людей з інвалідністю.

«!FEST hotel розповідає про наше місто, зокрема про те круте й цікаве, те справжнє, що було у Львові колись, і що зникло й залишилося лише образами на старих фото чи в пам’яті старих львів’ян. Це і Виставка крайова — найбільша в Європі промислова міжнародна виставка 1894 року, і старі львівські летовища та перші рейси, і «гіперлуп» 30-х років під назвою Люкс-Торпеда», – розповідають у холдингу.

В інтер’єрі кожного номера використали авторські колажі та фото старого Львова. У кожному номері є кондиціонер, мінібар, сейф, Wi-Fi, телевізор, журнальний столик, м’яке крісло, ніша для одягу, поличка для багажу, фен, набір косметичних засобів, рушники та капці.

Також у готелі є зони відпочинку, ресторан, тераса і безкоштовна парковка для гостей.

«Фасад готелю ми зробили з кортенової сталі, вона змінює вигляд щомісяця. І так, то так має бути», – додають у холдингу емоцій.

Також у компанії кажуть, що ціни в новому готелі – цілком демократичні.

Фото: Тарас Щепаняк

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!