У Львові відкрили Global Shared Services, де працевлаштують 900 осіб

21680 0
Сьогодні, 16-го грудня, Міжнародна Група компаній VimpelCom відкрила у Львові Глобальний сервісний центр (GlobalSharedServices (GSS)). Під час відкриття повідомили, що це дозволить створити у Львові 900 нових робочих місць. Розташовується сервісний центр на вулиці Шевченка, 111а.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Про відкриття GlobalSharedServices (GSS) на своїй сторінці у Facebook повідомив Президент компанії «Київстар» Петро Чернишов.

«Це офіс групи VimpelCom у Львові, де в недалекому майбутньому буде працювати 900 людей. Вони надаватимуть послуги з адміністрування персоналу, фінансів і закупівель нашим компаніям в Україні, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизії, Таджикистані і Узбекистані. Усього 7 країн! Керівництво VimpelCom могло відкрити офіс в будь-яких із 13-ти країн присутності. Але вибрало Львів і Україну. Чому? За високий рівень професіоналізму українців, за їх відкритість до всього нового, за любов до технологій і вміння використовувати всі можливості для розвитку. Ну і, звичайно, за конкурентну зарплату. Зрозуміло, ми в Kyivstar, як могли, допомагали нашому менеджменту в Амстердамі прийняти єдине правильне рішення», – написав Петро Чернишов.

Глобальний сервісний центр – один із трьох, які VimpelCom відкриває в рамках стратегії створення операційної моделі нового покоління, метою якої є трансформація компанії VimpelCom в більш гнучкого гравця цифрового ринку, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Інноваційні ґаджети та сучасний дизайн: у Львові відкрили оновлений магазин Київстар

Як зазначив операційний директор Глобального сервісного центру Акос Цернус, сьогодні Львів приєднався до компанії міст, які мають Глобальні сервісні центри. «Ми переконані, що Львів є одним з найкращих міст для того, щоб стати осередком Глобального сервісного центру, оскільки тут є надзвичайно багато професійних та талановитих людей. Ми з нетерпінням чекаємо, коли до нашої команди доєднаються молоді професіонали, які надаватимуть високопрофесійні послуги понад 200 млн людей в усьому світі», – зазначив Акос Цернус.

Довідка. VimpelCom є глобальним провайдером телекомунікаційних послуг, штаб-квартира якого розташовується в Амстердамі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!