У Львові відкрили інформацію про вільні місця в садках. Батьки можуть редагувати заявки

4643 0
У міських садках є 875 вільних місць.
фото: www.minipedia.org.ua

фото: www.minipedia.org.ua

Від сьогодні, 20 липня і до 19 серпня батьки матимуть змогу редагувати електронні заявки дітей у садки і переглядати інформацію про вільні місця кожної вікової групи в ЗДО. Про це повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Батьки, чиї діти не потрапили до дитячого садка в першій хвилі зарахування, матимуть можливість перереєструвати електронну заявку дитини в той ЗДО, де ще є вільні місця.

Батьки, яким надійшли смс-повідомлення про зарахування дітей, але вони не подали документів до 14 липня, зможуть редагувати електронну заявку лише з 1 січня 2021 року.

Усі перереєстровані заявки формуватимуть у «відкритих списках» за посиланням відповідно до дати реєстрації.

Станом на сьогодні у садочках міста є 875 вільних місць. Зокрема:

  • у групи раннього віку – 226;
  • у молодші групи – 458;
  • у середні -129;
  • в старші – 62.

Вільні місця формують з тих, що були вільними в електронній реєстрації станом на 10 травня, із місць у новостворених групах, а також з тих, що звільнилися через неподання документів до 14 липня.

Список садків, де є вільні місця:

Нагадаємо, минулого тижня завершився прийом документів дітей до закладів дошкільної освіти м. Львова, які були зараховані у першій хвилі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!