«Зброя перемоги». У Львові відкрили інтерактивну виставку озброєння з передової. Фото

1999 0
На закритті виставки буде благодійний аукціон, де можна придбати використану трофейну зброю, елементи військового спорядження та інші унікальні речі з передової.
фото івана станіславського, твоє місто

фото івана станіславського, твоє місто

Від сьогодні і до 30 грудня у просторі LЕM Station, що на вул. Вітовського, 57 у Львові, діятиме навчально-інтерактивна виставка «Зброя перемоги». Тут львів’яни зможуть ознайомитися з протитанковою зброєю, яку українські військові використовують для протидії агресору.

Джерело: пресслужба ЛМР, кореспондент Tvoemisto.tv

Відвідувачі зможуть розглянути і потримати в руках NLAW, Javelin та ще близько 30 зразків використаної протитанкової зброї. Біля експонатів розташовані екрани, які демонструватимуть їхнє практичне використання на фронті. Окрім цього, буде можливість навчитися користуватися різними видами озброєння на інтерактивному VR-тренажері. Експонати не несуть жодної загрози для життя, і є безпечними як для дорослих, так і для дітей.

Читайте також: Львівські учні зібрали півмільйона гривень для ЗСУ

Програма заходу також передбачає виступи кінологів, тематичні лекції про зброю, тактичну медицину та екіпірування, яке рятує життя. Відвідувачі експозиції матимуть можливість дізнатися деталі використання зброї від спеціалістів, безкоштовно випити гарячого чаю та зробити фотографії у спеціально відведеній фотозоні. А на закритті виставки буде благодійний аукціон, де можна придбати використану трофейну зброю, елементи військового спорядження та інші унікальні речі з передової.

Програма

24 грудня

14:00 – показовий виступ кінологів

25 грудня

14:00 – показовий виступ кінологів

18:30 – надання першої домедичної допомоги за алгоритмом MARCH

26 грудня

18:30 – порядок застосування іноземних гранатометів цивільними. Ідентифікація гранатомета за бойовими можливостями.

27 грудня

18:30 – укриття від авіаударів, РСЗО, мінометів

28 грудня

18:30 – порядок управління дроном, класифікація та вибір безпілотніків.

29 грудня

18:30 – види мін, дії при виявленні.

30 грудня

19:00 – благодійний аукціон. Закриття події.

Години роботи експозиції – 12:00-20:00. Вхід – за добровільну пожертву на інтерактивний тренажер для військових.

Ольга Коваль

Фото Івана Станіславського, Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!