Політична реклама

У Львові відкрили кабінет брахітерапії

2112 1
Сьогодні, 4 лютого, у Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі відбулося відкриття кабінету брахітерапії (контактного променевого лікування).

Про це повідомили у прес-службі Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Відкриття відбулося у межах програми «Рак виліковний», яка спрямована на розвиток онкологічної служби України.

«У радіологічному корпусі ЛДОРЛДЦ встановлена система контактної променевої терапії хворих, яка включає 20-ти канальний брахітерапевтичний апарат IBt-Bebig MultiSource, рентген-установку С-арка та плануючу систему з програмним забезпеченням для планування поля опромінення, набір гінекологічних аплікаторів, джерело радіоактивного випромінювання – ізотоп кобальту», – зазначено у повідомленні.

Кабінет оснащений за Європейськими стандартами, і щорічно 600-700 мешканців регіону зможуть отримати високоякісну медичну допомогу. Вартість нового обладнання 4 млн. 225 тис. грн.

 


Читайте також:
3 Квітня, 2013 15:19
Валентин Халецький Сайт youtube.com/user/detaelislviv Медицина майбутнього - сьогодні! +38 (097) 474 29 80.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!