У Львові відкрили кримінал за те, що водій таксі застосував газовий балончик до неповнолітньої

2489 0
Подія сталася 4 вересня на Сихові.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У Львові розпочали досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень неповнолітній. Йдеться про інцидент, який трапився 4 вересня, коли водій таксі Bolt, 29-річний львів’янин, розпилив газовий балончик в очі 14-річній дівчині. Потерпілу доставили у лікарню. Згодом дівчина із батьками звернулася у Сихівський районний відділ поліції.

Читайте також: У Львові розслідують аварію, де 34-річний львів'янин потрапив під тролейбус

Дізнавачі Сихівського відділу поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн), або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Читайте також: У Львові водія автобуса, який накинувся на літню жінку, відсторонили від роботи

Зазначимо, 14-річна пасажирка знімала відео із таксі, вона зробила зауваження, що водій їде помалу і розмовляє по телефону. Коли вона розрахувалася і вийшла з автомобіля, чоловік засигналив їй, вийшов із автівки і розпилив їй у лице газ. Дівчині одразу стало зле. Допомогли очевидці та перехожі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!