У Львові відкрили кримінальну справу через порушення карантину у барі в центрі міста

8000 0
Поліцейські виявили порушення карантину у барі на вулиці Беринди.
Фото: Поліція Львівщина

Фото: Поліція Львівщина

Правоохоронці Львівщини зафіксували порушення карантину у барі на вулиці Беринди у центрі Львова. Заклад працював  після опівночі. Через порушення карантину правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

«8 листопада близько 00.10 у поліцію надійшло повідомлення про те, що один із закладів, розташованих на вулиці Беринди у  Львові, працює з порушенням карантинних обмежень. На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Як встановили правоохоронці, заклад продовжував працювати після опівночі, у ньому грала музика. Крім того, у приміщенні перебували близько 40 відвідувачів, що  розпивали спиртні напої та вживали їжу, їх обслуговував персонал закладу», – йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: Львів'ян почнуть штрафувати за відсутність масок у громадських місцях

За фактом слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від 17 до 34 тисяч гривень, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

У поліції нагадують, що у зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації правоохоронці Львівщини посилили заходи для виявлення порушення карантинних обмежень. До мобільних груп входять поліцейські разом з представниками органів місцевого самоврядування та працівниками Держпродспоживслужби.

Фото поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!