Політична реклама

У Львові відкрили медіа-центр "Львів 2012"

1250 0
У Львові офіційно відкрили міський медіа-центр «Львів 2012»:. Відтак, уже від сьогодні, 6 червня, усі акредитовані журналісти зможуть отримати беджі та перепустки, матимуть можливість працювати у медіа-центрі за робочими місцями та відвідувати щодня 5-6 прес-конференцій та брифінгів - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі.

«Привітне місто Львів з радістю вітає гостей. Наш медіа-центр – це інформаційне вікно, через яке можна краще побачити Львів і Україну. Футбол займає тільки 5% часу, а 95% - це спілкування з львів’янами, атмосфера та краса нашого міста. Медіа-центр буде доступним для всіх. Завжди тут можна отримати найсвіжішу інформацію та просто добрий настрій», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відповідаючи на запитання журналістів, що ще у Львові треба встигнути зробити до Євро 2012, міський голова відповів, що найголовніше зараз – це привітність мешканців.

«Привітності не буває забагато Вона повинна бути кожного дня. Ми, як господарі, повинні розуміти, що це наш шанс показати Львів. Тому кожен львів’янин у цьому плані може зробити дуже багато. Бо дороги, стадіони, аеропорти нікого не здивують. У світі норам, коли є хороший стадіон, аеропорт. А хороший сервіс – це те, що ми можемо зробити. Тому щодня маємо бути привітними, щирими, лагідними», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Усі, хто завітав на відкриття меді-центру, також отримали роздаткові матеріали – програму дозвілля для журналістів, календар прес-конференцій та брифінгів на тиждень. Також спеціально для журналістів готується до друку «Медіа-гайд» та «Медіа-довідник», де будуть розміщені карти міста, карти офіційного паркувального майданчика для журналістів, карти-схеми розташування Медіа-центру «Львів 2012» та інша корисна інформація.

Вже зараз у приміщенні Медіа-центру «Львів 2012» у робочих зонах для медіа працює більше 10 журналістів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!