У Львові відкрили найбільший у Європі офіс Amway: що це дасть місту?

50475 0
Компанія Amway працює в Україні уже тринадцять років і саме у Львові, на вулиці Шевченка 111а, розпочав роботу один із найбільших центрів компанії. Tvoemisto. tv довідалось, що дасть для міста відкриття потужного торгового центру, скільки людей працюватиме та куди надходитимуть податки.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Торгові центри Amway є у Києві, Дніпропетровську та Одесі, у Львові компанія орендувала невелике складське приміщення на вулиці Зеленій, 149. Втім, за словами Тараса Демкури, віце-президента Міжнародної торгової палати ІСС-UKRAINE, перспективи розвитку бізнесу саме у нашому місті виявились досить високими і компанії взяла в оренду велике приміщення на вулиці Шевченка, 111а.

«Саме у  Львові є дуже хороші умови для розвитку такого бізнесу, адже існує значний ринок споживання, – зазначає Тарас Демкура. – Слід розуміти, що це дасть багато переваг для львів’ян, адже податки надходитимуть до місцевого бюджету і створюватимуться додаткові робочі місця».

Наразі  у офісі, де функціонуватимуть шоу-руми, кімнати краси, проводитимуть презентації та бізнес-тренінги, працюватиме близько тридцяти осіб.

Окрім цього Тарас Демкура зазначає, що сьогодні компанія пропагує цінності використання екологічно чистої продукції, проблема якої сьогодні є особливо гострою для Львова. «Зараз на ринку є дуже багато не сертифікованої, неякісної продукції, натомість, наша компанія заслужила авторитет виробника, який вже близько шістдесяти років випускає екологічну продукцію», – зауважує Тарас Демкура.

Довідка. Amway є однією з найбільших у світі компаній в індустрії прямого продажу. Заснована 1959 року Річем ДеВосом та Джеєм Ван Анделом. Компанія виготовляє і поширює широкий асортимент засобів особистої гігієни, побутової хімії, косметичних засобів та інших товарів. В 2013 році загальний обсяг продажу компанії Amway становив 11,8 млрд доларів США. На сьогодні компанія представлена на ринках більш ніж 50 країн. Amway Україна приєдналась до всесвітньої родини Amway у 2003 році.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!