У Львові відкрили нові телефонні лінії для подачі показників лічильників води

15165 0
Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», відкрито нові телефонні лінії для подачі показників лічильників води.
фото: z-city.com.ua

фото: z-city.com.ua

Нагадаємо, вчора, 22 червня, у Львові подати показники лічильників за воду за допомогою телефонного зв’язку було неможливо. Внаслідок технічних проблем на АТС номери відділу збуту послуг тимчасово недоступні.

«Наразі ми запровадили можливість додзвону через іншу АТС. Київські фахівці займаються вирішенням проблеми, позаяк зараз періодично блокуються усі телефонні номери підприємства. Відтак, просимо наших абонентів подавати показники лічильників на нові телефонні лінії, а також користуватися електронною поштою або Порталом споживачів комунальних послуг. Просимо вибачення у львів’ян за тимчасові незручності, спричинені технічними проблемами і запевняємо, що докладаємо максимум зусиль для вирішення цієї ситуації», - зазначають у відділі зв’язків з громадськістю ЛМКП «Львівводоканал».

Нові контакти для подачі показників лічильників:

Райони міста

Номер телефону

Електронна адреса

Галицький

225-62-64

[email protected]

Франківський

225-50-81

[email protected]

Личаківський

225-59-00

[email protected]

Сихівський

225-71-56

067-310-59-51

[email protected]

Залізничний

225-53-16

[email protected]

Шевченківський

225-66-11

[email protected]

 

Показники можна подавати на Порталі споживачів комунальних послуг https://infolviv.com.ua після 5-го до 29-го числа кожного місяця, де потрібно зареєструватися, вказавши номер особового рахунку і код активації, які вказані на квитанції. 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!