На правах реклами

У Львові відкрили новий автосалон BMW та MINI. Фото, відео

6407 0
Офіційний дилер автомобілів і мотоциклів BMW та автомобілів MINI у Львові – Арія Моторс відкрив новий концептуальний автоцентр. Tvoemisto.tv побувало на відкритті та пропонує переглянути атмосферні фото і відео.

Двоповерховий автосалон розташований на території 1,0 га із загальною площею приміщень 1863 м. кв. Площа шоу-руму становить 519 м. кв. і розрахована на 9 виставкових автомобілів. Сервісна зона вміщає 11 робочих постів для проведення ремонту і технічного обслуговування автомобілів та мотоциклів. Площа складу запасних частин та аксесуарів становить 110 м. кв. і вміщає більше 2000 найменувань продукції. Для паркування клієнтів автосалону та нових автомобілів виділено 60 місць.

З першого дня роботи тут пропонують клієнтам широкий спектр послуг, пов’язаних з придбанням та подальшим обслуговуванням автомобілів і мотоциклів BMW і автомобілів MINI.

Автоцентр Арія Моторс збудовано спеціально для того, щоб клієнти почували себе комфортно, мали доступ до високого рівня сервісного та технічного обслуговування.

Для приємного проведення часу в автосалоні раді запропонувати комфортабельну зону відпочинку, яка розміщена на першому поверсі автоцентру із швидким Wi-Fi інтернетом.

Кожного дня з 9:00 до 19:00 у будні та з 9:00 до 15:00 у суботу відкритий просторий виставковий зал, працює авторизований сервісний центр, обладнаний за останнім словом техніки.

Адреса автосалону Арія Моторс:
м. Львів, вул. Городоцька, 306
тел.: +380 (32) 232-3500



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!