У Львові відкрили новий дитячий садочок. Фото

13795 0
Наразі до нього зарахували вже 70 дітей віком від 3 до 6 років, які відвідують заклад у форматі прогулянкових груп.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У старому приміщенні молодшої школи ліцею №70 у Львові на вул. Дорога Кривчицька, 3 відкрили новий дитячий садочок. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

За словами заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної, садочок є структурним підрозділом школи і розрахований на 90 дітей. Наразі до нього зарахували вже 70 дітей віком від 3 до 6 років, які відвідують заклад у форматі прогулянкових груп.

«Ці адаптаційні групи діють по 4 години, щоб дітки змогли звикнути до вихователів і друзів в групі. Десь за тиждень поступово будемо відкривати групи повного дня», – уточнила вона.

Проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію корпусу виготовили ще у 2012 році. На його реставрацію витратили 13,5 млн грн. На 2020 рік до цього садочка зарахують 52 дитини, а у 2021 році – ще 21 дитину.

Додамо, що до кінця року у Львові відкриють ще 14 додаткових груп у дитсадках Львова.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!