На правах реклами

У Львові відкрили новий дитячий центр. Як записатись?

3966 0
1 липня у Львові відкрили новий дитячий центр ЕКОЛЕНД в житловому комплексі ЕКО-ДІМ по вул. Бойківській 5а. Під час відкриття для маленьких львів’ян та їх батьків відбулась серія майстер-класів від Студії Танцю, АртСтудії, Майстерні Хенд Мейду та багато інших атракцій.

Основні напрямки діяльності нового центру дошкільної освіти та дозвілля "ЕКОЛЕНД" – це міні-садок, підготовка до школи , дитячі студії, програми вихідного дня та літнє дозвілля для дошкільнят.

 Як записатись?

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном  (068) 232-75-53 або на сайті http://eko-dim.com/

Компанія ЕКО-ДІМ, яка відома львів'янам сучасними житловими комплексами, також велику увагу приділяє і соціальній інфраструктурі. Так, збудована компанією початкова школа та дитячий садок «Еколенд» успішно працює 4 роки в Шевченківському районі міста на вул.Плуговій в житловому комплексі ЕКО-ДІМ. Також цього року має запрацювати новий великий дитячий садок поруч житлових комплексів ЕКО-ДІМ на Сихові (вул.Скрипника-Драгана), а вже наступного року там же почне працювати і початкова школа. 

Під час відкриття ЕКОЛЕНДУ на вул. Бойківська, 5а

Зараз завершується будівництво останньої черги житлового комплексу ЕКО-ДІМ на вул. Мазепи-Інструментальна. Проводяться роботи з облаштування будинків, під’їздів та прилеглої території. Також мають бути облаштовані господарський, відпочинковий та дитячий майданчики.

Загалом цього року заплановано здати в експлуатацію ще два об’єкти ЕКО-ДІМ – на пр. Червоної Калини,58 та 1-а черга будівництва Стуса.

Тим часом триває будівництво неподалік- ЕКО-ДІМ на Орній (Варшавська-Під Голоском ) – пр. Червоної Калини, 37. Більше інформації про акутальні новобудови компанії можна знайти тут: http://eko-dim.com/buildings


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!