На правах реклами

У Львові відкрили новий ресторан сучасної японської кухні. Фото

5336 3
Нещодавно у Львові відкрилося ще одне місце, де можна поласувати сучасною японською кухнею. Мережа ресторанів «Сушия» презентувала свій новий заклад в торгово-розважальному центрі «Форум Львів».

Мережа ресторанів «Сушия» вважається однією з найбільших в Україні. Як розповів операційний директор мережі Сергій Терпило, цього вдалося досягнути завдяки трьом принципам, яких дотримуються в компанії – це смачна та корисна їжа, а також використання лише свіжої продукції для приготування. Саме завдяки цьому ресторани мережі відвідують 350 тис. гостей щомісяця, і станом на 2015 рік в Україні працюють  40 ресторанів в 12 містах. Черговим закладом став ресторан «Сушия» в ТРЦ «Форум Львів».

Площа нового ресторану разом з терасою становить 408 м2 і дозволяє прийняти одночасно понад 180 відвідувачів. Попіклувалися там і про маленьких гостей. Щоб їм було чим зайнятися до моменту приготування страви та під час розмов батьків, для них організували спеціальний дитячий куточок, де діти можуть займатися творчістю чи дивитися мультфільми.

Окрім смачних страв японської кухні в самому ресторані, відкриття нового закладу в центрі міста дає можливість львів’янам  швидше отримувати замовлення з сервісу «Точна доставка». Якщо ще нещодавно час на доставку у Львові складав 90 хв, то тепер поласувати суші чи роллами, або й наборами з різних страв можна буд через 60 хв. після замовлення. Доставку здійснюють безкоштовно, а мінімальна сума замовлення складає 100 грн.

Щодо того, яким саме японським стравам надають перевагу львів’яни, то в компанії розповіли, що це традиційні набори. Разом з тим популярністю користуються і сезонні страви. Зараз таким є «Осіннє меню», де запропоновані овочевий крем-супу з мідіями, теплий рол з манго чи з мідіями під зеленим маслом, курка по-тайські з манго та мідії у вершковому соусі.

Новий ресторан «Сушия» у Львові став 40 закладом мережі в Україні та другим, який відкрили у Львові. Перший ресторан «Сушия» у місті Лева  було відкрито в 2010 році у ТРЦ «King Cross Leopolis». А вже невдовзі кількість ресторанів сучасної японської кухні у Львові може зрости. В компанії планують відкрити ще три нові ресторани у місті.

Відкриття нового закладу збіглося в часі з проведення поблизу Львова автоперегонів Rally Galicia. Однією з команд, яка брала участь в перегонах, стала Aspen Rasing Team, підтримку якої здійснює компанія «Сушия».

У перегонах, що відбулися у Східниці 2 жовтня, команда пілота Сергія Бабака зайняла 3-тє місце, незважаючи на те, що лише цього року дебютувала в шосейно-кільцевих перегонах.

Замовити суші, а також отримати детальну інформацію про мережу ресторанів «Сушия» у Львові можна на сайті www.sushiya.ua

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
6 Жовтня, 2015 14:52
Саша оранжево-зеленая тряпочка))) ребята серьезно подошли к презентации машины!
6 Жовтня, 2015 13:42
Юля А суші дійсно смачні там!
6 Жовтня, 2015 08:08
Анна Обслугу звільнити, тоді можна відвідувати цей заклад
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!