У Львові відкрили новий центр вакцинації. Адреса, графік

3785 0
У новому центрі вакцинуватимуть вакцинами Pfizer та AstraZeneca.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У ТЦ «Епіцентр», що на вулиці Стрийській, 30 у селі Сокільники біля Львова відкрили новий центр вакцинації. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

Читайте також: Де вакцинуватися цього тижня у Львові. Графік, локації

Людей щепитимуть вакцинами Pfizer та AstraZeneca. На місці працюватимуть будуть дві медичні бригади. Зокрема, у будні дні з 11.00 до 17.00, а у вихідні – з 10.00 до 15.00 год.

У ЛОДА  зазначили, що новий центр вакцинації має зручне транспортне  сполучення з південно-східними районами області, а також віддаленими районами міста Львова, дає можливість максимально наблизити усіх бажаючих провакцинуватися.

Читайте також: Початкову школу та дитсадки не закриватимуть за будь-якого рівня епіднебезпеки, - МОЗ

Нагадаємо, що протягом цього тижня  у Львівській області працюватимуть 15 центрів вакцинації населення. Зокрема, вакцинуватися можна вакцинами Pfizer, AstraZeneca і Coronavac. Центри вакцинації працюватимуть у Forum Lviv, Victoria Gardens, Палаці культури залізничників. Графік центрів вакцинації тут.

Додамо, що львів’яни можуть записатися на щеплення в центрах вакцинації через систему Helsi. Зробили це для того, аби можна було записатись на щеплення на зручний час та не стояти в чергах.

Для того, щоб записатися, потрібно лише обрати пункт вакцинації на сайті сервісу Helsi.me та зручний день та час.

Для підтвердження запису буде відправлено в смс-повідомлення. Саме його потрібно буде показати при вході в пункт вакцинації разом з паспортом та ІПН.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!