У Львові відкрили новий ТЦ «Форум Львів». Фото

42454 2
Сьогодні, 25 вересня, у Львові відкрили торговий центр «Форум Львів», що розташований на вул. Під Дубом, 7б.
Фото: facebook.com, instagram.com

Фото: facebook.com, instagram.com

«Форум Львів» розташувався неподалік від центральної площі міста та Оперного театру. На найвищому поверсі триповерхового торгово-розважального центру розміщено кінотеатр, розважальні заклади та ресторани з видом на місто. Тут є і підземний паркінг на 600 місць.

Читайте також: Завтра у Львові відкриють новий торговий центр: деталі

Фото: соціальні мережі

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
26 Жовтня, 2015 23:02
Весь Львів Немає ні одного багкомату на цілий торговий центр!!!Такого то нігде в світі немає!
27 Вересня, 2015 21:28
Юрій Відвідали сьогодні... Враження негативні (((
Основна проблема - пересування між поверхами, а особливо з дитячою коляскою. Ліфт такий тісний, що туди крім коляски ще влізе не більше 3-х чол. Щоб увійти в ліфт треба почекати в черзі хвилин 5. Ескалатори сходинкові, вузькі - теж не допоможуть. А вхід зі сторони Куліша - вбив на повал. Підйоми для колясок є, але щоб на них заїхати треба подолати сходинку! ))) Дитячою коляскою ще можна проїхати, а от інваліду самостійно точно не вдасться
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!