На правах реклами

У Львові відкрили оновлену студію одягу в унікальному приміщенні. Фото

3625 0
У Львові на вулиці Руській,4 знайшли фрески 16 століття епохи Ренесансу. Про це під час відкриття оновленої студії одягу VOVK розповіла засновниця бренду Тетяна Семенченко.

Ще 23 серпня 1963 року Постановою РМ УРСР №970 кам’яницю на вул. Руській, 4 внесли до списку пам’яток національного значення. Під час ремонту нового приміщення у студії одягу VOVK  були знайдені фрески 16 століття епохи Ренесансу.

За словами Анастасії Левинської, реставрація знайдених фресок вже завершена і тепер у Львові з`явилося ще одне історичне та вражаюче місце у самому серці міста. Вона додала, що краса та велич цього приміщення зачаровує, а модний одяг з натуральних тканин доповнює інтер’єр.

На відкритті в суботу всі бажаючі могли оглянути нове приміщення та отримати різноманітні подарунки та знижки від студії одягу VOVK.

На відкритті побувала і засновниця бренду VOVK, ідейний натхненник  та модельєр Тетяна Семенченко зі своїм чоловіком. Вони разом перерізали червону стрічку та подякували всім гостям за присутність. 

Довідка

Студія одягу VOVK працює вже 4 роки, засновники відкрили вже 7 студій в Україні, та тільки півроку тому запустили власне виробництво, яке переросло у фабрику. Такий бренд одягу сміливо може конкурувати із закордонними, не поступаючись якістю та дизайном. У студії одягу VOVK кожна жінка зможе підібрати собі цікавий образ -  діловий, романтичний чи повсякденний. 

Відвідати оновлену студію одягу VOVK можна за адресою: вул. Руська, 4


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!