У Львові відкрили оновлений дитсадок. Фото

4580 0
У Львові відкрили дошкільний навчальний заклад № 9, що на вул. Рильського, 9, який не експлуатувався більше 15 років.
ілюстративне фото: Христина Процак

ілюстративне фото: Христина Процак

У садочку функціонує п'ять груп, до кінця рокупланують набрати 135 дітей. Приміщення дошкільного навчального закладу №9 не експлуатувалось більше 15 років. Його було передано у комунальну власність міста у 2009 році, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: 9 книжок, що допоможуть дітям полюбити читання

фото Христини Процак

Роботи з реконструкції цього ДНЗ були розпочаті підрядною організацією КП «Львіврембудпостач» у 2010 році. Вартість робіт становила 1 550 000,0 грн. Відповідно до договору підряду, виконали низку робіт: підсилення фундаментів зовнішніх стін, змонтовано автономну котельню, частково замінено інженерні мережі, частково відремонтовано покрівлю, утеплено фасад, частково виконано благоустрій території та встановлено огорожу. За період 2010-2017 років у ДНЗ № 9 за кошти міського бюджету було виконано робіт на 11 млн. 874 тис. грн.

Окрім того, до кінця 2017 року у Львові планують відкрити ще 7 додаткових груп у садочках міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!