На правах реклами

У Львові відкрили освітню кав’ярню

8061 0
Вранці тут чекають фрілансерів, удень – освітян, батьків із дітьми, ввечері – закохані пари, компанії друзів.
Фото: SmartCup

Фото: SmartCup

Біля мовної школи на вулиці Сихівській замість ломбарду відкрили освітню кав’ярню, гаслом якої є «Смакуй натхнення».

Коли заходите в SmartCup, бариста привітає вас фразою: «Що бажаєте для Вашого натхнення?» І тут справді вибір великий: їжу та напої можна взяти з собою, або поїсти, відпочити чи попрацювати безпосередньо в кав’ярні.

Тут ви зможете почерпнути натхнення від запашних напоїв, затишного інтер’єру, захоплюючих книг та настільних ігор. Обирайте столик з гойдалками на фоні гір, столик із диванчиком біля книжкової стіни чи біля вікна з краєвидом на Сихівську магістраль.

У кав’ярні надихає кожна чашка, а кумедні малюнки на них послужать вам передбаченням, навчать англійської та обов’язково піднімуть настрій.

У закладі часто проводять цікаві заходи для дітей та дорослих, тож підписуйтесь на корисну сторінку в Інстаграм та Фейсбук, і навіть якщо ця локація вам не зручна для щоденної кави та обіду, на освітню подію сюди зручно приїхати з будь-якого куточку міста. 

За словами засновниці кав'ярні Олесі Ніколаєвич, освітню кав’ярню відкрили, аби популяризувати професію вчителя..

«Я була вчителькою з народження – вчила ляльок, cестричку і всіх дітей у дворі. З репетиторства виросла мережа smart-просторів, а згодом і англомовні садочки, табір та приватна школа повного дня. Професійно в освіті я вже років 15. Мені прикро, що професія вчителя не користується великою популярністю, тож ми хотіли хоч трішки підтримати цю благородну професію, щоб вчителі могли приємно відпочити, поспілкуватись за кавою, тож запровадили знижку для всіх освітян 12%. Радію, що тепер учні нашої філії що на Сихові можуть комфортно перед заняттям випити какао, повторити вивчений матеріал чи продовжити спілкування англійською з друзями після заняття», – каже вона.

У кав’ярні часто проводять різні мовні клуби, вечори настільних ігор та інші  цікаві події, щоб пропагувати навчання, і безкоштовно приймають різні освітньо-культурні заходи.

«Ця кав'ярня ще й дружня до дітей. У нас є все для маленьких гостей (дитячий куток, меню, годувальне крісло, пеленальний столик), адже самі маємо дітей і часто шукаємо, де можна зустрітись із друзями та колегами з дітьми», – додає засновниця закладу.

У SmartCup є достатньо розеток та інтернет, тож зручно навіть попрацювати. Оскільки мережа smart-просторів «Бояр» навчає малят, школярів та дорослих, у кав’ярню теж запрошують три категорії відвідувачів: уранці фрілансерів, удень –батьків із дітьми, ввечері – закохані пари, компанії друзів. 

Для відвідувачів щодня пропонують зварений свіжий крем суп, салати та роли і різноманітні десерти які завжди можна взяти з собою чи сісти почерпнути натхнення в нашій освітній кав’ярні.

Контакти: вул. Сихівська, 22 (ІІ поверх), тел. (096) 885 91 57, [email protected]

Час роботи: 

  • Пн-Пт: 08:00 до 21:00
  • Сб-Нд: 10:00 до 21:00

Сайт: smartcup.world

Фейсбук: smartcup.lviv

Інстаграм: smartcup.coffe

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!