У Львові утворилися черги до першого магазину H&M. Фото, відео з відкриття

26604 0
Тут представлений широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу.
фото дар

фото дар'ї кучер

Сьогодні, 28 жовтня, у Львові відкрили перший магазин шведського бренду одягу та косметики H&M. За попередньою інформацією тут забралося понад пів сотні охочих потрапити на відкриття. Про це йдеться в стрімі Tvoemisto.tv.

Відкриття було уранці, о 10:00. Уже відтоді у ТРЦ до магазину зберігається довга черга з потенційних покупців. Люди очікують на знижки, кажуть, що їм подобається одяг цього бренду, а також радіють, бо раніше мали змогу купувати його лише в інтернет-магазинах.  

Читайте також: Топ-15 осінніх трендів цього року

Додамо, що магазин H&M зайняв двоповерховий простір загальною площею 1 900 квадратних метрів. Тут представлений широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу. 

Для довідки

H&M – шведський бренд одягу та косметики, відмінною рисою якого є модний одяг за доступними цінами. Штаб-квартира розташована у Стокгольмі. У компанії H&M є понад 4000 магазинів в 64 країнах світу. У 2018 році компанія відкрила свої перші три магазини у Києві: у ТРЦ Lavina mall, у ТРЦ Rivermall, у ТРЦ Dream Town та у ТРЦ Sky mall та River-mall.

Фото і відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!