На правах реклами

У Львові відкрили перший у світі Battleroom. Як це працює?

9328 0
Відвідати унікальний вид розваг, якого ще не було у світі, можна тільки у Львові. #Battleroom об'єднав в собі елементи комп'ютерних ігор, квест-кімнат, кінотеатрів, ігрових симуляторів та командних видів спорту. Ми дізнались, як це працює та кому цікаво буде взяти участь у такому форматі.

Коли намагаєшся потрапити всередину спершу думаєш, що щось наплутав. Деякі гості жартують: знайти вхід в QuestGround – перший квест, з яким доведеться зіткнутись. Але як тільки потрапляєш, відразу розумієш у місці такого формату ти ще не був. Це не кафе і не бар, але і не антикафе, не клуб настільних ігор, та й звичним квеструмом це не назвеш.

Quest Ground це територія командних розваг. Новий формат закладу, який об’єднує знайомий уже Квеструм та абсолютно нову розвагу Батлрум, а також велике приміщення, у якому можна влаштувати гучну вечірку на 20-30 осіб або ж зустрітись тісним колом та пограти, до прикладу, в настільні ігри.

З квеструмом все просто, адже формат давно знайомий шукачам пригод. Тебе закривають у незнайомому приміщенні, звідки, шляхом вирішення логічних загадок, необхідно знайти вихід. Квест кімната «Відьмак» це вікно у світ темного Середньовіччя. Тут немає електроніки чи сучасних приладів, лише механіка і трохи магії. Усе, щоб відповідати легендарному першоджерелу «Відьмаку» Сапковського. Подейкують, що це одна з найскладніших квест-кімнат у Львові.

БатлРум «Пірати проти Імперії» це ж дещо зовсім інше. Це командна покрокова стратегія, головна ціль якої – знищити флот противника. За основу гри взятий звичний для кожного Морський Бій. Різниця полягає лише у тому, що замість  «Влучив - Не влучив», розробники додали Розвідку та Маневр. І це змінює все.

Відео зображує реальний ігровий процес

Гра розрахована на 2 команди 3 на 3, або ж 2 на 2. Кожен гравець тут має своє місце, роль та функції, тим не менше, приймати спільні рішення та працювати як єдиний організм запорука успіху. Тому формат БатлРуму просто ідеальний для налагодження контактів та тімбілдінгів.

Виглядає складно? Не хвилюйся перед кожним боєм новачків тут проводять безкоштовне навчання тренувальний бій на спеціально розробленій навчальній карті, під час якого досвітченні інструктори розповідають усе про механіку гри. До речі, у комплексі наразі триває акція на безкоштовні навчання: приходь пробуй, не сподобається підеш.



На відміну від квеструму, в який раз сходив знаєш всі секрети, Battleroom кожного разу відкривається тобі з нової сторони. Чим більше граєш, тим більше занурюєшся в атмосферу, пізнаєш тонкощі стратегії та вчишся читати супротивника. Як доказ щомісячні турніри за звання Володарів Львівського моря. Подейкують,  у дні турнірів тут відбуваються багатогодинні запеклі баталії серед кращих з кращих.

Також на території Quest Ground проводять просто безпрецендентні гулянки дні народження, корпоративи, приватні вечірки, здають заклад в оренду на всю ніч все дуже по дорослому. До того ж, в організації команда QG дуже гнучка. Пропонують варіанти на будь-який смак: від бюджетного принеси все з собою, до індивідуальної організації з залученням перевірених партнерів.

A ще, це одна з найкращих локацій для святкування дитячих днів народження. Якщо вашому чаду  від 10 до 99, вам точно сюди. Де ж ще можна розважати 3 години 15  шибеників так, щоб їм було супер весело, а ви могли спокійно поспілкуватись з друзями? Відпочити під час святкування дня народженнясвого підлітка? З QG це стає реальністю.

Детальніше  дізнатись про розважальний центр можна в Facebook, на сайті questground.com або за адресою: вул. Хорватська, 6.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!