У Львові відкрили перший в Україні йога-парк. Фото

5990 1
На облаштування парку міська влада виділила 250 тис. грн.
Фото: Ольга Коваль

Фото: Ольга Коваль

У львівському Парку культури відкрили йога-простір. Сьогодні, 21 червня, там провели перші майстер-класи для всіх охочих – від початківців до професіоналів, а також озеленили територію, висадили квіти. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла інструкторка Української федерації йоги Алла Біднюк.

«Від сьогодні і протягом літа щочетверга з 19:30 по 21:00 у нас будуть проходити безкоштовні заняття з йоги. Їх може відвідувати кожен охочий, і для цього не обов’язково бути професіоналом. На території, яку нам виділили в парку, є кілька йога-пристроїв, а також галявина, де можна займатися на килимках. Якщо є бажання прийти і позайматися, то килимки варто приносити з собою», – каже вона.

Організатором проекту є Українська федерація йоги, а ідейною натхненницею створення цього простору – керівниця її львівської філії Наталія Моголівець.

Читайте також: Львів'янам показали оновлений проект реконструкції фонтану перед Оперним. Візуалізація

Проєкт створення парку став переможцем громадського бюджету Львова у 2017 році. За нього проголосували приблизно 600 мешканців. На облаштування виділили 250 тис. грн. За ці гроші організатори придбали необхідне обладнання, а озеленили ділянку вже за власний кошт.

Ольга Коваль,

фото авторки та прес-служби ЛМР



Читайте також:
21 Червня, 2019 18:53
666 ... хтось заробив 250 тис .гривень ...бо комусь ( хворим , самітнім ) ці гроші не знадобились ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!