На правах реклами

У Львові відкрили Pizza Celentano Ristorante в новому форматі. Фоторепортаж

52395 3
Піца, спеції, фреш-паста, винна карта з 250 італійських вин, Сelentano Shop, дитяча зона Bambino і унікальна кімната з 3D-мапінгом — унікальний заклад працює на площі Григоренка, 5.
джерело: Pizza Celentano Ristorante

джерело: Pizza Celentano Ristorante

Подорожі відкривають нові міста та країни, дарують незабутні емоції та неймовірне гастрономічне задоволення. Кожен, хто хоча б раз побував у країні піци, моцарели та пасти, буде згадувати свою подорож з легкою ностальгією за унікальною кухнею.

Розуміючи емоції та бажання львів’ян, Pizza Celentano Ristorante 12 травня офіційно відкрив двері своїм гостям. Після урочистого перерізання 10-ти метрової піци всіх запросили за куліси — на театральну кухню, щоб познайомити особисто з головними героями кулінарної вистави. І не потрібно вирушати в аеропорт і долати довгу дорогу, адже атмосфера Італії — у центрі Львова на пл. Григоренка, 5.

Ідея відкриття ресторану в театралізованій формі є продовженням автентичної історії будинку, у якому розташований ресторан. Архітектура цієї споруди вражає так само, як і яскравий інтер'єр та атмосфера.

При вході на 1-му поверсі гостей зустрічає привітний сомельє, котрий пропонує найбільшу у Західній Україні карту італійських вин — більше 250 видів з усіх регіонів Італії — та ще 200 з винних столиць країн світу.

Навіть найбільш вишуканого гурмана буде, чим здивувати, — тут кожен зможе знайти своє улюблене поєднання вина та антіпасті. І що найприємніше — за демократичними цінами. Особливістю wine corner є два спеціальні апарати, у яких упродовж двох місяців можна зберігати відкриту пляшку вина. Завдяки цьому в гостей ресторану є змога насолоджуватися ексклюзивними винними сортами, не замовляючи усю пляшку, а ресторан може постійно оновлювати винну карту розливу.

Ще однією з приємних несподіванок закладу є Сelentano Shop на першому поверсі, де можна придбати італійську пасту, оливкову олію та багато спецій з Італії. Також тут є спеціальна slice-машина.

Декількома сходинками вище розташований бар, комфортний навіть для проведення зустрічей. Низенькі крісла та невисока барна стійка створюють по-справжньому затишну атмосферу.

Pasta & Mozzarella

Основна драматургія відбувається там, де виготовляють основу італійської кухні — фреш-пасту. В асортименті присутні різні види: тальятеле, тальоліні, папарделе, фузілі, фарфале, равіолі, аньолотті та інші. Гості можуть одразу її скуштувати у ресторані або приготувати удома, придбавши паста-набір, що складається з пасти фреска та інгредієнтів для соусу.

Також у Pizza Celentano Ristorante є моцарела власного виробництва. Її можна скуштувати у піці, спробувати в антіпасті чи салаті або придбати додому.

На другому поверсі розташовані два стильні зали, у яких вдосталь місця для великих і маленьких компаній. Вікна у закладі спроектовані так, що за гарної погоди з них відкривається повна краса вулиці Гнатюка та площі Григоренка.

Celentano for Kids

Особливу увагу в ресторані приділили дитячій зоні Bambino — двом облаштованим кімнатам для найменших відвідувачів. У вихідні з дітьми працюють аніматори. На другому поверсі також облаштована кімната для святкування днів народжень дітей різного віку.

Майстер-класи з виготовлення піци, тематичні свята — це простір для найменших гостей. Особливістю закладу є унікальна кімната з 3D-мапінгом — інтерактивною мультимедійною графічною системою, котра включає чотири різні сценарії для взаємодії з дітками.

Сімейний Pizza Celentano Ristorante запрошує усіх любителів італійської кухні з понеділка по четвер — з 8:00 до 22:00, та з п'ятниці по неділю — з 8:00 до 23:00.


Читайте також:
15 Травня, 2019 08:36
Владислав Хлопче 666. Не несіть різну куйню! Борщ і дома можна поїсти...
15 Травня, 2019 01:49
Андрій. Досить не погано,мені подобається.Нове завжди іде на краще.
14 Травня, 2019 12:24
666 ... борщ український вже українцям не по кишені ... бо ціни на складові просто нереальні ... тому на заміну -- усіляке іноземне їдло ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!