У Львові відкрили Почесне Консульство Нідерландів. Фото

3085 0
Сьогодні, 9 серпня, на вул. Винниченка, 12 відкрили Почесне Консульство Королівства Нідерландів у Львові.
фото: Вголос

фото: Вголос

У церемонії відкриття Консульства взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, Почесний Консул Королівства Нідерландів у Львові Андрій Гринчук, міський голова Львова Андрій Садовий та перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський.

Читайте також: Диво-картопля, ІТ та друзі УПА. Як Львів співпрацює із Нідерландами

«У фокусі питань Почесного Консульства буде промоція співпраці між королівством Нідерландів і Західною Україною, оскільки консульський округ буде включати не лише Львівську область, а й сім областей Західної України. Ми будемо, насамперед, фокусувати нашу увагу на питаннях інвестиційної торговельної співпраці. Ми щиро запрошуємо голландських інвесторів в Західну Україну, і будемо сприяти спільній взаємовигідній торгівлі, будемо підтримувати культурний обмін», – зазначив під час церемонії відкриття Андрій Гринчук, Почесний Консул Королівства Нідерландів у Львові.

Андрій Гринчук (фото: Вголос)

«Мої вітання з відкриттям Почесного Консульства громаді міста. Відкриття Консульства однозначно сприятиме тіснішій співпраці між нашими державами», – сказав під час церемонії Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!