У Львові відновило роботу пологове відділення на вул. Раппопорта. Фото, відео

17451 0
Сьогодні, 8-го листопада, пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні у звичному режимі розпочало прийом пацієнтів. Журналісти Tvoemisto.tv побували на відкритті.

Головний лікар Комунальної 3-ї міської клінічної лікарні Вадим Олійник розповів, що пологове відділення працює у звичному режимі з 9 години ранку.

У відділення поступили вже 5 пацієнток. З двома журналістам вдалося поспілкуватися. За їхніми словами, ліжка – зручні, умовами задоволені.

Важливо, що одночасно з відкриттям пологового відділення у 3-ій міській клінічній лікарні запустили цілодобову подачу гарячої води. Додамо, це зробити пообіцяв начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб під час дискусії «Пологові будинки у Львові: яких змін очікувати?», організованої платформою «Твоє місто Львів» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Нагадаємо, під час дискусії було озвучено 13 проблем пологових будинків Львова. Також у Львові сподіваються, що до кінця наступного року у місті відкриють перинатальний центр на вулиці Дж. Вашингтона («на Батальній»), а умови перебування та надання послуг тут будуть на рівні з Польщею чи Австрією. 

Нагадаємо, у червні 2015-го року журналіст та фотограф Tvoemisto.tv обійшли усі пологові будинки Львова, щоб показати вагітним жінкам, в яких умовах у цих закладах народжуються діти. Серед відвіданих закладів було і відділення на вул. Раппопорта.

Підготували Оксана Матійків, Юрій Чміль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!