На правах реклами

У Львові стартував продаж квартир з укриттями і новими підходами енергоефективності

5427 0
Житловий комплекс поєднуватиме в собі бізнес-центр, зони для відпочинку та підземний паркінг, а квартири у ньому – з гардеробами та дизайном внутрішніх холів місць загального користування.

У Львові на вулиці Княгині Ольги відкрили продаж нової черги в ЖК HELGA. В комплексі реалізовують нові тренди правильного формування простору та сучасні підходи енерго- і екологічної ефективності.

Мультифукціональний комплекс HELGA, який об’єднує бізнес-центр, житлові та громадські і комерційні приміщення, будують у Львові на вулиці княгині Ольги, 120. Як повідомив Viking Development, девелопер проєкту, з 1 листопада відкривають продажі в новій черзі будівництва.

«В комплексі реалізовуємо особливе відношення: це мікроквартал повноцінного простору – бізнес-центр комплексу створюватиме бізнес-осередок району, а це і робочі місця, і необхідні пропозиції, і капіталізація простору. Мешканців та комерційні приміщення перших поверхів забезпечуватиме близькість якісних послуг та товарів, підземний паркінг вирішує питання як безпеки, так і вільної території, яка відведена під сквер, відпочинкові, розвиткові і дитячі майданчики», – говорять в компанії.

Головна мета – реалізувати зразок тренду правильного формування простору, який поєднує ділову, відпочинкову, житлову та безпекову функції з сучасними підходами проектування та будівництва.

Один з таких підходів – енерго- та екологічна ефективність. Бізнес-центр комплексу Helga сертифікується за міжнародною системою BREEAM. BREEAM – це провідний у світі набір систем валідації та сертифікації для сталогоархітектурного середовища, що у Великій Британії розробив науково-дослідний центр будівництва (BRE). Сертифікацію за цим стандартом здійснюють у 83 країнах світу.

Крім того, є кілька національних стандартів, зокрема, Великої Британії, США, Німеччини, а також діє міжнародний стандарт. Найбільше його використовують у Євросоюзі, зокрема, такій сертифікації «зеленого» будівництва надають перевагу в Іспанії, Швеції, Нідерландах, Франції, Бельгії. До прикладу, серед учасників в різних категоріях свіжого підсумкового short-list BREEAM Awards є будівлі CentroComercial Islazu в Іспанії, M1 Lódzź в Польші, So Ouest у Франції, School of Engineering (Бірмінгемського Університету) в Британії, Skinnarilan kampus RV1+RV5 у Фінляндії.

«Будівлю вже зареєстрували та надали номер і доступ до системи оцінювання. Ми працюємо за схемою сертифікації international nc-v6 new construction: commercial, тобто сертифікується сам процес проектування та будівництва», –повідомили в Viking Development.

В новій черзі будівництва Helga запроектовано одно-, дво- та трикімнатні квартири з терасами, гардеробами та дизайном внутрішніх холів місць загального користування.

Квартири можна придбати за акційними цінами початку будівництва, однак з прогресом будівництва вартість зростатиме. Так, в першій черзі будівництва, старт продажів в якій розпочався у серпні цього року, станом на сьогодні помешкання продають вже на 20 % дорожче, ніж при старті будівництва.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!