Політична реклама

У Львові відкрили "Проспект академіка Шевченка"

2101 0
У Львові з’явився "Проспект академіка Тараса Шевченка". Символічну табличку розмістили на будівлі Української книгарні НТШ.

Так у місті розпочали святкувати 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, інформують Головні новини Львова.

Також сьогодні, 12 березня, у головному читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Драгоманова, 5) відкриється виставка однієї книги – «Перше видання «Кобзаря» Тараса Шевченка, 1840 рік».

У рамках виставки також відбудуться огляд книжково-документальних виставок до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка та виставка «Т. Шевченко різними мовами».

Нагадаємо, 9 березня у 200 річницю від народження Тараса Шевченка розпочали «Рік Тараса Шевченка у Львові». До кінця цього року триватиме проект «Шевченко real», мета якого - розширити стереотипне бачення Тараса Шевченка як кріпака, селянина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!